Uitgebreide collectie

Tuincentrum Verstraten Walhout in Middelburg is trots op zijn uitgebreide collectie meubelen. Meubelen vervaardigd uit teak (FSC), hardhout (FSC), kunststof, aluminium, textilene of een combinatie van de materialen ... kiest u maar uit! Van exclusief tot design van goed tot goedkoop. 

Hartman

Hoogwaardige kwaliteit. Uitgebalanceerd ontwerp. Prachtig en exclusief design... Onze tuinmeubelen en kussens zijn ontworpen om uw tuin, terras of balkon naar een hoger niveau te tillen. Dankzij 45 jaar ervaring, weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt. Die stijlvast, kleurecht en stevig blijven. Want wat mooi is, moet mooi blijven. Dit geldt uiteraard ook voor de textielcollectie. Kortom… Hartman, daar geniet je langer van.

https://hartman.nl/dealer-profile/tuincentrum-verstraten-walhout-bv (overzicht noviteiten)

Teakhouten meubelen worden steeds mooier naarmate deze ouder worden. Het zacht zilvergrijze platina, dat na enige tijd op de meubelen verschijnt, geeft ze een tijdloze rijkdom. Wij raden u sterk af de meubelen met een hogedrukspuit schoon te maken. Veel beter is het 1 à 2 maal per jaar de meubelen met soda in heet water en een borstel te reinigen. Na het reinigen kunt u de meubelen behandelen met teakolie. 

Offerte aanvragen

tuinmeubilair tuinmeubilair