Tuinmeubelen (teak)

hartman tuinmeubelen middelburg zeeland dealer

Al sinds jaar en dag wordt de tuin gezien als het verlengde van de woonkamer, er wordt veel tijd doorgebracht in de tuin. En niet alleen om te tuinieren, maar ook om te ontspannen.

De eisen die gesteld worden aan het tuinmeubilair veranderen ook duidelijk. Niet allen functionaliteit maar ook uitstraling zijn al lange tijd een pré.
Voorgaande heeft ook zeer zeker te maken met het feit dat de tuinmeubelen vaak een permanente plaats innemen in de tuin.

Deze verandering zie je ook terug in de materialen welke worden gebruikt, immers materialen zoals teak en aluminium blijven mooier dan kunststof wanneer ze het gehele jaar in de tuin blijven staan.

Uitgebreide collectie

Tuincentrum Verstraten Walhout in Middelburg is trots op zijn uitgebreide collectie meubelen. Meubelen vervaardigd uit teak (FSC), hardhout (FSC), kunststof, aluminium, textilene of een combinatie van de materialen ... kiest u maar uit! Van eclusief tot design van goed tot goedkoop. 

Hartman

Hoogwaardige kwaliteit. Uitgebalanceerd ontwerp. Prachtig en exclusief design... Onze tuinmeubelen en kussens zijn ontworpen om uw tuin, terras of balkon naar een hoger niveau te tillen. Dankzij 45 jaar ervaring, weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt. Die stijlvast, kleurecht en stevig blijven. Want wat mooi is, moet mooi blijven. Dit geldt uiteraard ook voor de textielcollectie. Kortom… Hartman, daar geniet je langer van.

https://hartman.nl/dealer-profile/tuincentrum-verstraten-walhout-bv (overzicht noviteiten)

Teakhouten meubelen worden steeds mooier naarmate deze ouder worden. Het zacht zilvergrijze platina, dat na enige tijd op de meubelen verschijnt, geeft ze een tijdloze rijkdom. Wij raden u sterk af de meubelen met een hogedrukspuit schoon te maken. Veel beter is het 1 à 2 maal per jaar de meubelen met soda in heet water en een borstel te reinigen. Na het reinigen kunt u de meubelen behandelen met teakolie. 

Deel deze pagina: