Hillhout producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Iedere productfase kent daarom een strenge controle op maatvoering, constructie, beschadigingen en op de juiste verpakking en wijze van transport. De kwaltiteitslabels van Hillhout geven de zekerheid dat u een bijzonder en exclusief tuinhoutproduct in uw tuin haalt.

Bovendien geeft Hillhout geeft 10 jaar garantie tegen houtrot op alle Hillhoutproducten die verduurzaamd zijn. Zie garantievoorwaarden.

Om een topproduct neer te zetten, gebruikt Hillhout voor haar tuinproducten uitsluitend de beste delen van het hout, buiten het hart van de stam gezaagd. Deze werkwijze brengt de mooiste en sterkste stukken hout voort, wat het risico op buitensporig kromtrekken voorkomt en wat de totale uitstraling  van het eindproduct ten goede komt.

Planken en vierkant­palen van Hillhout zijn voor het KOMO-verduurzamen gedroogd, waardoor blauw­-schimmel geen kans krijgt, het hout minder krom trekt en minder scheuren bevat.

Ziet u RVS-afgemonteerd bij onze productken­merken staan, dan weet u zeker dat het geheel met roestvrijstaal solide is afgemonteerd (geschroefd, gespijkerd of geniet). Zodat u nog langer kunt genieten.