Natuursteen bestrating

Natuursteen Zeeland

Uit verschillende groeven in verschillende landen wordt natuursteen gekapt en gezaagd. Hierbij worden er prachtige natuurproducten verkregen. Verschillende tegels die ontstaan zijn: Leisteen, hardsteen, zandsteen, kalksteen, graniet en basalt. Natuursteen is wordt verschillende manieren bewerkt waardoor het verschil in uiterlijk ontstaat.

Natuursteentegels zijn zeer geschikt voor het aanleggen van terrassen, vloeren (zowel binnen als buiten) en gevelbekleding. De tegels dienen bij voorkeur in zoet zand (gestabiliseerd) verlegd te worden en met een voeg van minimaal 5 millimeter. Deze voeg kan opgevuld worden met voegmiddel zodat er geen onkruid tussen de tegels groeit.

Natuursteen keien (kinderkoppen) zijn zeer geschikt voor het maken van opritten en paden. Tevens kunnen ze gebruikt worden voor het maken van stapelmuren om hoogte verschillen op te vangen.

Natuursteen banden, stapelblokken en stonepannels zijn zeer bruikbaar bij het maken van grondkeringen, waterpartijen/vijvers en bloembakken.

Kam langs voor ons uitgebreide assortiment welke te zien is op een van onze vele showborden.

 

Deel deze pagina: